Welkom bij de duinschutters

Proefschieten

Leuk dat je genteresseerd bent in onze vereniging en de schietsport. Op onze vereniging wordt geschoten met pistool, karabijn en geweer. Allemaal in zowel klein als groot kaliber.

Als je kennis wilt maken met onze vereniging en je bent 18 jaar of ouder, kun je het beste een keer komen proefschieten. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Ook moet je een ID tonen.

Proefschieten voor geinteresseerden is op de eerste donderdagavond van de maand mogelijk vanaf  20.00 uur. de kosten hiervoor zijn 15.- per persoon(let op, je kunt bij ons alleen pinnen). je schiet dan onder begeleiding van een instructeur met klein kaliber(.22) drie kaarten pistool en drie kaarten karabijn.

Indien je met meerdere personen komt vermeld dit in de aanmelding.

Maximaal 6 introduc(e)s per avond. VOL=VOL.

Je mag een keer per jaar proefschieten onder begeleiding van een ervaren trainer die je gelijk uitleg geeft over de vereniging. Wil je vervolgens lid worden dan moet je bij ons een basiscursus volgen waarin je de verschillende wapens en veiligheidsinstructies krijgt uitgelegd. Neem wel een legitimatiebewijs mee, anders mag je niet schieten. Schieten kan bij ons als je 18 jaar of ouder bent.