Van William van Veen
Nieuwsbrief februari

 N I E U W S B R I E F

– Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief waarbij wij graag het onderstaande bij u onder de aandacht willen brengen.

– Coronamaatregelen

– Vanaf 25 februari 2022 zijn de meeste coronamaatregelen opgeheven. Voor onze vereniging houdt dit in dat:

– een QR-code check NIET meer vereist is;

– de bar weer volledig open gaat;

– mondkapjes niet meer verplicht zijn (mag natuurlijk wel) en

– de 1  meter maatregel geen verplichting meer is, maar een advies.

 

Baliediensten

 

Voor de baliediensten zijn we op zoek naar vrijwilligers. Het lukt ons niet om met de huidige bezetting twee keer per week de deuren te openen.

Het streven is om koppels te maken. Een bestuurslid met verenigingsverlof gekoppeld aan een gewoon lid. Indien het lukt 8 a 9 koppels te vormen houdt dit in dat ongeveer een keer in de vier a vijf weken een dienst moet worden gedraaid.

 

Nu we vooralsnog onderbezet zijn zullen we de maand maart ├®├®n keer per week open zijn. De ene week op maandag en de week daarop op donderdag. Maandag 28 februari 2022 zijn we open. De week daarop dus op donderdag 10 maart 2022 etc.

Zodra zich genoeg vrijwilligers gemeld hebben zullen we een nieuw rooster maken en weer twee keer in de week gaan draaien. Het streven is per 01 april 2022 weer twee keer per week de deuren te openen.

 

Aanmelden kan door een mail te sturen aan Leen:

leen@duinschutters.nl

 

ALV en 50 jarig bestaan

Door de coronamaatregelen is het niet gelukt om op verantwoorde wijze een ALV vorm te geven.

Voor de zomervakantie zullen we alsnog een ALV inplannen.

 

Tevens was het natuurlijk niet mogelijk om op de gewenste wijze invulling te geven aan het vijftig jarig bestaan van onze vereniging. Ook onder de huidige omstandigheden zien wij nog geen ruimte om een groot feest te organiseren. We willen eerst de ontwikkelingen rondom het coronavirus afwachten. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Zodra het kan om op verantwoorde wijze een feest te organiseren zullen we dat doen!

 

MP, SP en PG

deze disciplines gaan weer van start. Houd de site hiervoor in de gaten voor de data.

De klein kaliber competitie is al vanaf januari weer van start gegaan.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur.

 

 

16 Jan – Prijsuitreiking 2022
16 Jan – Prijsuitreiking 2022

Maandag 16 januari 2023 is de prijsuitreiking van het jaar 2022.   Vanaf 20.00 uur is er de mogelijkheid voor jou en je partner om gelukskaarten te schieten. ( ook als je niet in de prijzen zit ) Daar zijn ook leuke prijsjes mee te winnen.   Er is deze avond...

Kersttoernooi 2022
Kersttoernooi 2022

Maandag 19 december houden we een Kersttoernooi : aanvang 19.30 uur Zet deze datum alvast in je agenda!! Er zullen teams van 4 schutters worden gevormd d.m.v. loting. Alle punten van de 4 teamleden worden bij elkaar opgeteld als teamtotaal.            Iedere deelnemer...

Algemene ledenvergadering 24 oktober 2022
Algemene ledenvergadering 24 oktober 2022

Beste leden,   Het is al weer enige tijd geleden dat De Duinschutters een ALV heeft gehad. Corona heeft daaraan in de weg gestaan. Het bestuur wenst u echter in de gelegenheid te stellen te vernemen wat wij de afgelopen jaren zoal gedaan hebben. Vandaar dat u bij...

Connect

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.